A LookingforBooking oldalról

A LookingforBooking független és pártatlan szállodai ár-összehasonlító oldalt 2005-ben Gerlof Bos alapította. 2007-ben a LookingforBooking Ben Woldring internetes vállalkozó Bencom csoportjának tulajdonába került.

A LookingforBooking a világ minden pontján jelen lévő független, pártatlan, egyszerűen használható és megbízható oldal. A LookingforBooking segítségével gyorsan megtalálhatja a tökéletes szállást a legjobb áron.

A LookingforBooking számos foglalási oldal ajánlatát összehasonlítva segít Önnek gyorsan megtalálni a legjobb szobaárakat az Ön által kiválasztott szállodában vagy célállomáson. Oldalunk automatikusan a lista elején tünteti fel a legolcsóbb szobaárakat kínáló szállodákat. Az oldalon helyszín, szállodanév, körzet és ország szerint is indíthat keresést. A keresési paramétereket tovább pontosíthatja besorolás, felszereltség, elhelyezkedés és szállodalánc alapján. Megtalálta az Ön számára legideálisabb szállodát a legjobb áron? Kattintson a szolgáltató nevére vagy az árra, és már le is foglalhatja a szobát az adott áron a választott szolgáltatónál.

A LookingforBooking más:

•             Nincsenek költségek, nem kell regisztrálnia

•             Az ár és a foglaltság egyszerűen áttekinthető.

•             Egyetlen kattintással a legjobb árat kínáló szolgáltató oldalára jut

•             Hasonlítsa össze a különböző szolgáltatók ajánlatait

•             Világszerte jelen vagyunk

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close