Általános

Jelen jognyilatkozat („Jognyilatkozat”) feltételei a Looking for Booking B.V. (székhelye: Verlengde Hereweg 174, 9722AM Groningen, Hollandia, cégjegyzékszáma: 14083456) által üzemeltetett www.lookingforbooking.com weboldalra vonatkoznak.

Jelen weboldal látogatásával és/vagy az itt foglalt vagy ezen weboldalon keresztül elérhető információ felhasználásával Ön elfogadja jelen Jognyilatkozat feltételeit. Amennyiben a weboldalon keresztül foglalható szállodák és/vagy közvetítők feltételei és kondíciói eltérnek a jelen Jognyilatkozatban foglaltaktól, az adott szálloda vagy közvetítő feltételei az irányadók.

Jelen oldal használatával elfogadja az alábbi feltételeket és korlátozásokat.

1. Jelen oldal az Ön mint felhasználó részére információt szolgáltat. Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy az oldalon megjelent adatok nem teljes körűek vagy pontatlanok. A LookingforBooking igazgatótanácsa kifejezetten elutasít minden, az oldal látogatásából és használatából eredő kárigényt.

2. A LookingforBooking nem tudja garantálni a feltüntetett árak pontosságát, tekintettel arra, hogy az árinformációt a szállodák vagy közvetítők weboldaláról és/vagy a szállodáktól szerzi be. Előfordulhat, hogy az adatok az adatmásolás, illetve műszaki hiba vagy egyéb körülmény miatt következetlenek vagy hiányosak. Amennyiben úgy dönt, hogy szállását közvetlenül a szállodánál vagy közvetítőnél foglalja le, ez kizárólag az Ön felelőssége. Nem vállalunk felelősséget ezen döntéséből eredő semmilyen kárért, akkor sem, ha azt a LookingforBooking oldalon található információ félreértelmezése, pontatlan információ vagy információveszteség okozta.

3. Amennyiben egy szállodai szoba, közvetítő vagy szállodai szolgáltatás ára vagy egyéb kondíciói hibásan jelennek meg jelen weboldalon egy nyilvánvaló tipográfiai vagy műszaki hiba miatt, és a foglalás a helytelenül megjelent információ alapján történt, a szolgáltató visszautasíthatja a foglalást. A jelen oldalon feltüntetett fogyasztói árak az áfát tartalmazzák.

4. A weboldalon található információt szükség szerint bármikor azonnali hatállyal és külön értesítés nélkül kiegészíthetjük és módosíthatjuk. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a weboldalon található adatok változásait, beleértve jelen Jognyilatkozat változásait is.

5. A külső weboldalakra mutató linkek és információforrásra való hivatkozások kizárólag az oldal felhasználójának tájékoztatása céljából jelennek meg. A LookingforBooking nem vállalja a felelősséget a külső weboldalakon megjelenő tartalom és ajánlatok tekintetében.

6. A LookingforBooking nem garantálja az oldal folyamatos és hibamentes üzemelését. Az oldal megjelenítéséből és használatából eredő kárigényeket a LookingforBooking igazgatótanácsa kifejezetten visszautasítja.

Szellemi tulajdonjogok

A LookingforBooking vagy a szellemi jog tulajdonosa fenntart minden jogot (beleértve a szerzői jogokat, domain neveket, védjegyeket, szabadalmakat és egyéb szellemi tulajdonjogokat) a jelen weboldalon megjelenő minden információ tekintetében (beleértve a szöveges és grafikus tartalmakat és logókat is). A LookingforBooking vagy a tulajdonos előzetes írásos beleegyezése nélkül tilos jelen weboldalról bármilyen adatot lemásolni, letölteni vagy más módon publikálni. Információ letöltése és nyomtatása jelen weboldalról kizárólag személyes felhasználásra engedélyezett. A LookingforBooking előzetes írásos beleegyezése nélkül tilos az oldalra mutató linket elhelyezni.

Irányadó jog

Jelen weboldalra és Jognyilatkozatra a holland törvények az irányadók.

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close