Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes megnézni a LookingforBooking ár-összehasonlítását?

Egy adott szállodai szobát többen is hirdetnek az interneten. Az egyes szolgáltatók árai között jelentős különbségek lehetnek. A LookingforBooking oldalán láthatja a különböző árakat, így biztos lehet benne, hogy nem fizet túl sokat a szállásáért. Azt is Ön dönti el, hogy melyik szolgáltatón keresztül bonyolítja a foglalást.

A LookingforBooking oldal ingyenesen használható?

A LookingforBooking használata ingyenes és nem igényel regisztrációt.

Le tudom foglalni a szobát a LookingforBooking oldalán?

Nem, a LookingforBooking egy szállodai szobaárakat összehasonlító oldal, amely keresőmotorként funkcionál. Lekérdezi a különböző szállodák és foglalási oldalak információit, így Ön könnyen és gyorsan áttekintheti a különböző szolgáltatók ajánlatainak összegzését. Amint megtalálta a LookingforBooking oldalán az ideális szállodát a legjobb áron, azt a linkre kattintva a kiválasztott foglalási oldalon le is foglalhatja.

Törölhetem a foglalást a LookingforBooking oldalán?

Nem, a tényleges foglalás a foglalási oldalon történik. A foglalás törlésére az adott foglalási oldalon van lehetőség, amennyiben azt az adott oldal lemondási feltételei lehetővé teszik.

Amikor a linkre kattintok, a szállodai szobaár eltér a LookingforBooking oldalán látott ártól. Ez hogyan lehetséges?

Amennyiben a LookingforBooking oldaláról a foglalási oldalra mutató link hibás, a műszaki hibát a lehető leghamarabb elhárítjuk. Kérjük, jelezze a problémát e-mailen az info@lookingforbooking.com címen

Mit jelent a „vissza nem térítendő” szobaár?

A „vissza nem térítendő” azt jelenti, hogy a szobafoglalást utólag törölni és annak árát visszaigényelni csak részben vagy egyáltalán nem lehet. Mindig ellenőrizze, hogy a foglalás ára rugalmas-e: ebben az esetben a foglalást egy bizonyos időpontig térítésmentesen törölheti. A vissza nem térítendő foglalások általában olcsóbbak, mivel ez esetben a fizetés közvetlenül a szálloda felé történik, és a foglalás kevésbé rugalmas.

Szállodatulajdonosként

Milyen költséggel jár, ha a szállodámat szeretném megjelentetni a LookingforBooking listáiban?

A LookingforBooking oldalán a listákban történő megjelenés ingyenes. Emellett természetesen külön díj fizetése ellenében lehetőség van hirdetés elhelyezésére oldalainkon. További információért keressen bennünket az info@lookingforbooking.com címen.

A szállodám adatai pontatlanok. Hogyan tudok változtatni az adatokon?

Mindent megteszünk azért, hogy a LookingforBooking oldalon található információk teljesek és pontosak legyenek. Amennyiben oldalunkon pontatlan adatot talál, kérjük, mielőbb jelezze.

A szállodám nem szerepel a LookingforBooking listájában. Mit kell tennem, ha szeretném megjelentetni a szállodámat a listában?

Kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak az info@lookingforbooking.com címre.

Amennyiben nem kapott választ kérdésére, kérjük, írjon ügyfélszolgálatunknak az info@lookingforbooking.com címre .

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close